Logo Krimpen aan den IJsselOntwerpbestemmingsplan Symfonia fase 2

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Krimpen aan den IJssel maakt bekend dat overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht het ontwerpbestemmingsplan Symfonia fase 2 voor een ieder ter inzage ligt.

Plangebied

Het plangebied van dit bestemmingsplan betreft de nog niet bebouwde percelen tussen de Ouverturelaan en de woningen in het project Symfonia  aan de Graafkade.

Doel van het bestemmingsplan

Het bestemmingsplan voorziet in de nieuwbouw van 13 woningen aan de Ouverturelaan. Met dit bestemmingsplan wordt het mogelijk gemaakt om fase 2 van het woningbouwproject Symfonia in een aangepaste vorm te realiseren met gewijzigde woningtypen.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan Symfonia fase 2 ligt met ingang van donderdag 10 juli 2014 gedurende een periode van zes weken voor een ieder ter inzage. U kunt het ontwerpbestemmingsplan raadplegen via de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl met de plancodering NL.IMRO.0542.BPLZSymfonia2-on01   en via de gemeentelijke website  www.krimpenaandenijssel.nl op de homepage onder  Wonen en Leefomgeving /Nieuwbouwprojecten/ ontwerpbestemmingsplan Symfonia fase 2.

Daarnaast is het bestemmingsplan in te zien in het raadhuis.

Zienswijzen indienen

Gedurende de termijn dat het ontwerpbestemmingsplan Symfonia fase 2 ter inzage ligt, kan een ieder - bij voorkeur schriftelijk - een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad. Het is ook mogelijk mondeling een zienswijze naar voren te brengen. U dient daarvoor een afspraak te maken via telefoonnummer 140180.

Uw schriftelijke zienswijze dient u te richten aan de gemeenteraad van Krimpen aan den IJssel, Postbus 200, 2920 AE Krimpen aan den IJssel.  Wij verzoeken u boven aan de brief te vermelden 'zienswijze ontwerpbestemmingsplan Symfonia fase 2'.

Voor zowel de schriftelijke als de mondelinge zienswijze geldt, dat gemotiveerd moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan de zienswijze betrekking heeft.

Naar boven