Logo DuivenOntwerp weigering omgevingsvergunning verbouw van een koetshuis naar woning, Loostraat 6 te Loo

Burgemeester en wethouders van de gemeente Duiven maken bekend dat zij het voornemen hebben de aanvraag omgevingsvergunning Loostraat 6 te Loo (14SZ0050) te weigeren. De aanvraag betreft het verbouwen van een koetshuis naar een woning.

Inzien

De aanvraag en het ontwerp weigeringsbesluit liggen met ingang van donderdag 10 juli 2014 tot en met woensdag 20 augustus 2014 voor iedereen ter inzage bij het Loket omgevingsvergunning, Koning Willem-Alexanderplein 1 te Duiven. Dit loket is van maandag tot en met vrijdag op afspraak geopend van 8.30 uur tot 12.30 uur.

Daarnaast is het ontwerp weigeringsbesluit te raadplegen op de gemeentelijke website via www.duiven.nl/actueel/bekendmakingen onder de kop ‘omgevingsvergunning’.

Zienswijzen

Gedurende de genoemde periode kan iedereen schriftelijk een zienswijze indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Duiven, Postbus 6, 6920 AA te Duiven. Voor het indienen van een mondeling zienswijze kunt u een afspraak maken met de behandeld ambtenaar. In de zienswijze moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbesluit de zienswijze betrekking heeft.

Meer weten?

Voor meer informatie, inzage in de stukken of het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u telefonisch een maken met mevrouw Y. Visser. Zij is bereikbaar op telefoonnummer (0316) 27 92 17.

Naar boven