Vergunning Havenontvangstvoorziening Noordzeekanaalgebied

De directeur van het openbaar lichaam Centraal Nautisch Beheer Noordzeekanaalgebied maakt namens de Colleges van Burgemeester en Wethouders van de gemeenten Amsterdam, Beverwijk, Velsen en Zaanstad bekend dat met ingang van heden de volgende vier vergunningen zes weken ter inzage liggen:

De vergunningen Havenontvangstvoorziening ANNEX I, II, IV en V, op naam van Ships Waste Oil Colector B.V, gevestigd te Hellevoetsluis, onder de Besluitnummers; CNB/ 2014/051 betreffende gemeente Amsterdam, CNB /2014/052 betreffende gemeente Beverwijk, CNB /2014/053 betreffende gemeente Velsen en CNB /2014/ 054 betreffende gemeente Zaanstad.

De vier vergunningen Havenontvangstvoorziening betreffen het doelmatig inzamelen van scheepsafval van zeeschepen in de bovengenoemde gemeenten. De inzameling van het bedoelde scheepsafval valt onder de omschrijving van ANNEX I, II, IV en V van het MARPOLverdrag.

Het genoemde bedrijf beschikt over de hiervoor de benodigde inzamelvergunningen.

Terinzagelegging

De vergunningen liggen voor eenieder ter inzage bij Haven Amsterdam, Havengebouw, De Ruijterkade 7 te Amsterdam, geopend van 09.00 tot 16.00 uur (melden, receptie 8e etage)

Rechtsmiddelen

Ingevolge de Algemene Wet Bestuursrecht kan een belanghebbende binnen zes weken na bekendmaking bezwaar maken tegen deze of één of meerdere besluiten door het indienen van een (per besluit afzonderlijk) bezwaarschrift bij de desbetreffende gemeente. Het bezwaarschrift dient te worden gericht aan Burgemeester en Wethouders van; Amsterdam, Postbus 202, 1000AE Amsterdam (aangaande vergunning CNB/2014/051)

Beverwijk, Postbus 450, 1940 AL Beverwijk (aangaande vergunning CNB/2014/052)

Velsen, Postbus 465, 1970 AL IJmuiden (aangaande vergunning CNB/2014/053);

Zaanstad, Postbus 2000, 1500 GA Zaandam (aangaande vergunning CNB /2014/054)

Het bezwaarschrift dient te worden ondertekend en bevat ten minste de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht, alsmede de gronden van het bezwaar. Indien u er voor kiest om u te laten vertegenwoordigen, verzoeken wij u om een machtiging te (laten) overleggen.

Het indienen van een bezwaar heeft geen schorsende werking. Indien onverwijlde spoed dit vereist kan, hangende de bezwaarschriftprocedure, een schorsing of voorlopige voorziening worden gevraagd van de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Haarlem, Sector bestuursrecht, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem. Hieraan zijn griffiekosten verbonden.

Naar boven