Logo Amsterdam - Zuidoost
Kennisgeving ontwerpWABOvergunning Studentenhuisvesting Spinoza 2 D-buurt inclusief aanleg ontsluitingsweg en parkeervoorzieningen en ontwerpbesluit Hogere waarden Wet geluidhinder, Amsterdam – Zuidoost

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Amsterdam maakt ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat zij voornemens is om in het kader van de WABO voor afwijking van het bestemmingsplan en het onderdeel bouwen een omgevingsvergunning te verlenen voor:

  • het oprichten van 551 studenteneenheden met ondersteunende technische ruimten en wasvoorzieningen (Spinoza 2) en het aanleggen van een ontsluitingsweg en parkeervoorzieningen; D-buurt, terrein ten zuiden van Dennerodepad 2 t/m 240 te Amsterdam; (OLOnr. 1290023)

  • Voor de bouw van de studenteneenheden is het College burgemeester en wethouders tevens voornemens hogere grenswaarden van de voorkeursgrenswaarden als bedoeld in de Wet Geluidhinder vast te stellen.

Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning (OLOnr. 1290023) en het ontwerpbesluit vaststelling hogere waarden en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 10 juli 2014 gedurende zes weken ter inzage in:

  • Stadsdeelkantoor Zuidoost, Anton de Komplein 150, op werkdagen geopend van 08.30 – 15.00 uur maar donderdag van 13.00 – 19.00; Als u zich meldt bij de receptie van het stadsdeelkantoor dan zullen de medewerkers u doorverwijzen naar Burgerzaken waar de ontwerpbesluiten en de bijbehorende stukken ter inzage zijn gelegd;

Een digitale versie van de ontwerpbesluiten zijn tevens te vinden op de website van het stadsdeel Zuidoost. (http://www.zuidoost.amsterdam.nl/woon-leefomgeving/bestemmingsplannen/)

Tijdens de periode van ter inzage legging kunnen schriftelijk zienswijzen worden ingebracht. Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen aan het College van burgemeester en wethouders, tav afdeling Juridische zaken, stadsdeel Zuidoost, Postbus 12491, 1100 AL Amsterdam Zuidoost. In deze periode kunnen ook zienswijzen mondeling worden ingebracht. U kunt hiervoor een afspraak maken met afdeling Juridische zaken, Directie Bedrijfsvoering, Stadsdeel Zuidoost op telefoonnummer 14020, bereikbaar van maandag t/m vrijdag 16:00 en 17:00. Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Amsterdam Zuidoost, 9 juli 2014

College burgemeester en wethouders, A.H.P. van Gils Secretaris

E.E. van der Laan burgemeester

Naar boven