Logo Haarlemmerliede en Spaarnwoude
Wijziging bestemmingsgrens achter Dubbele Buurt 17, Haarlemmerliede en Spaarnwoude

WET RUIMTELIJKE ORDENING / WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT

Burgemeester en wethouders hebben met gebruikmaking van artikel 29 Algemene wijzigingsbevoegdheid uit het bestemmingsplan “Halfweg 2007”, inclusief de partiële herziening, besloten de bestemmingsgrens achter het perceel Dubbele Buurt 17 in Halfweg te wijzigen. Dit houdt in dat de bestemming “groenvoorzieningen” voor 40 m2 wordt gewijzigd in de tuinbestemming, behorende bij de woonbestemming. In ruil daarvoor wordt een strook van 40 m2, die nu een tuinbestemming, behorende bij de woning heeft, toegevoegd aan de bestemming “groenvoorzieningen”. De hoeveelheid groen blijft hiermede ongewijzigd.

Het besluit is voorbereid met de uniforme openbare voorbereidingsprocedure als bedoeld in afdeling 3:4 van de Algemene wet bestuursrecht.

Het besluit ligt met de aanvraag en de overige stukken van 10 juli tot en met 20 augustus 2014 op werkdagen van 8.15 tot 12.15 uur ter inzage bij de afdeling Ruimte in het gemeentehuis, Haarlemmerstraatweg 51, 1165 MJ Halfweg.

Tegen dit besluit kan tot en met 20 augustus 2014 beroep worden ingediend bij de Rechtbank Noord-Holland, Locatie Haarlem, Bestuursrecht, Postbus 1621, 2003 BR te HAARLEM door:

  • belanghebbenden die zienswijzen naar voren hebben gebracht over het ontwerp-besluit;

  • belanghebbenden die redelijkerwijs niet verweten kan worden dat zij geen zienswijzen naar voren hebben gebracht over het ontwerp-besluit.

Tegelijk met of na het indienen van een beroepschrift kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Holland, Locatie Haarlem, Bestuursrecht, Postbus 1621, 2003 BR te HAARLEM.

Naar boven