Logo Hellendoorn
Ontwerpbestemmingsplan Herziening Omgeving Ossenkampweg, Hellendoorn

Bij het loket Bouwen, milieu en openbare ruimte in het huis voor Cultuur en Bestuur, Willem Alexanderstraat 7 in Nijverdal ligt vanaf zaterdag 12 juli 2014 gedurende zes weken het ontwerpbestemmingsplan Herziening Omgeving Ossenkampweg ter inzage. Het loket is geopend op werkdagen van 09.00 uur tot 12.00 uur en buiten deze tijden op afspraak, telefoon 0548-630 214.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan met de unieke naam: NL.IMRO.0163.BPBUOSSENKAMPWEG-ON01 inzien op ruimtelijkeplannen.nl via de link:

http://iturl.nl/snLLMA. Downloaden is mogelijk via de link: http://iturl.nl/snfGfa.

Het plan omvat percelen met de huidige bestemming "Recreatieopvanggebied" gelegen ten noorden en ten zuiden van de Ossenkampweg in de directe nabijheid van de Ommerweg te Hellendoorn.

Dit ontwerpbestemmingsplan heeft tot doel de voornoemde percelen te bestemmen conform het huidige gebruik. De percelen zijn deels in gebruik als bestaand bos en deels in gebruik als bestaande agrarische percelen.

Tijdens de hiervoor genoemde periode van terinzageligging kan een ieder naar keuze schriftelijk, mondeling (bij het bovengenoemde loket) of per e-mail een zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken aan de gemeenteraad van Hellendoorn, Postbus 200, 7440 AE in Nijverdal (per mail via: gemeentebestuur@hellendoorn.nl).

Een zienswijze dient tenminste de volgende gegevens te bevatten:

  • uw naam en adres;

  • een dagtekening;

  • een omschrijving van het bestreden besluit;

  • de gronden waarop uw zienswijze stoelt (de motivering).

Naar boven