Logo Borger-OdoornGemeente Borger-Odoorn, Vaststelling Bestemmingsplan "Bedrijvenpark Drentse Poort 1b" Nieuw-Buinen.

Burgemeester en wethouders van Borger-Odoorn maken bekend dat door de gemeenteraad op 9 januari 2014 het bestemmingsplan ‘Bedrijvenpark Nieuw-Buinen, Drentse Poort 1b’ ongewijzigd is vastgesteld.

Het plan omvat de inpandige gebruikswijziging van garagebedrijf naar handelsonderneming met een ondergeschikt vuurwerkverkooppunt.

Het besluit van de gemeenteraad tot vaststelling van het bestemmingsplan en de bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 23 januari 2014 gedurende 6 werkweken ter inzage in het gemeentehuis van de gemeente Borger-Odoorn, bij het Klantcontactcentrum, cluster Omgeving, Hoofdstraat 50, 7875 AD Exloo (T 14 0591). De balie van het Klantcontactcentrum is geopend op werkdagen van 8.30 tot 12.00 uur.

Het digitale bestemmingsplan is in te zien via de gemeentelijke website (onder Nieuws>Ter inzage) en op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1681.05BP0009-VG01.

Tijdens de inzagetermijn kunt u beroep instellen tegen het vaststellingsbesluit als u:

  • een belanghebbende bent die tijdig een zienswijze heeft kenbaar gemaakt bij de gemeenteraad

  • een belanghebbende bent en aan kunt tonen dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest u tijdig tot de gemeenteraad te wenden.

U kunt dit beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de hiervoor genoemde beroepstermijn. Binnen deze termijn kunnen belanghebbenden ook een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, waardoor het besluit niet in werking treedt, totdat op het verzoek is beslist.

Exloo, 21 januari 2014

Naar boven