Logo Deventer
Wijzigingsplan ‘Buitengebied Deventer, Rossemansweg 3’, Deventer

Het college van burgemeester en wethouders van Deventer deelt mee dat van 10 juli tot en met 20 augustus 2014 voor een ieder ter inzage ligt:

  • het bij collegebesluit van 1 juli 2014 vastgestelde wijzigingsplan ‘Buitengebied Deventer, Rossemansweg 3’.

Inhoud

Het wijzigingsplan voorziet in het herbestemmen van de woning met bijbehorende schuren gelegen aan de Rossemansweg 3. De woning Rossemansweg 3 is bestemd als agrarische bedrijfswoning. De huidige eigenaar gebruikt de woning en het perceel echter niet (meer) voor agrarische doeleinden, om die reden wordt de agrarische bestemming middels voorliggend wijzigingsplan gewijzigd in een woonbestemming.

Inzien

Het wijzigingsplan kunt u inzien op:

Het bestemmingsplan kunt ook u inzien op:

Ook kunt u het plan inzien tijdens de openingstijden bij:

  • Publiekszaken, Leeuwenbrug 81,

  • het Gemeentelijk informatiecentrum in de Openbare Bibliotheek, Brink 70,

  • In Bathmen: Openbare Bibliotheek, Schoolstraat 13

  • In Colmschate: Wijkbibliotheek, Flora 259

Reageren

Tot en met 21 augustus 2014 kan beroep worden ingediend bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag) door:

  • een belanghebbende die tijdig een zienswijze omtrent het ontwerp wijzigingsplan bij het college van burgemeester en wethouders kenbaar heeft gemaakt;

  • een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze omtrent bij het college van burgemeester en wethouders kenbaar te maken;

Het instellen van beroep schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om een voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag).

Naar boven