Logo Zundert
Kennisgeving Wet geluidhinder: ontwerpbeschikking hogere grenswaarden gemeente Zundert

Burgemeester en wethouders van Zundert maken bekend dat zij ingevolge artikel 83 van de Wet geluidhinder voornemens zijn hogere grenswaarden vast te stellen vanwege verkeerslawaai voor een geprojecteerde woning zoals opgenomen in het plangebied "Partiële herziening bestemmingsplan Buitengebied". Deze nieuwe woning is gelegen tussen de Van Lanschotstraat 12 en 14 te Achtmaal (voormalige schuur aan de Van Lanschotstraat 12).

Uit de rekenresultaten van het akoestisch onderzoek blijkt, dat de voorkeursgrenswaarde als gevolg van de Van Lanschotstraat ter plaatse bij één waarneempunt op de noordgevel wordt overschreden. De berekende gevelbelasting bedraagt ten hoogste 53 dB. De maximaal toelaatbare grenswaarde van 63 dB wordt niet overschreden.

Het besluit tot vaststelling van de hogere grenswaarden wordt voorbereid overeenkomstig afdeling 3.4 van de AWB (Algemene Wet Bestuursrecht). Hiervoor is een ontwerpbeschikking hogere grenswaarden Wet geluidhinder opgesteld. De ontwerpbeschikking met bijbehorende stukken ligt met ingang van 3 juli 2014 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentekantoor op de Bredaseweg 2 te Zundert, elke werkdag van 09.00 uur tot 12.30 uur.

Tijdens de periode van terinzagelegging kunnen bij voorkeur schriftelijk zienswijzen worden ingebracht. De zienswijze moet worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Zundert, Postbus 10.001, 4880 GA Zundert. In deze periode kunnen ook mondelinge zienswijzen worden ingebracht. Hiervoor dient een afspraak te worden gemaakt via tel 076-5969804.

Naar boven