Logo Waalre
Vaststelling bestemmingsplan ‘Aalst, herziening Gestelsestraat 46a’, Waalre

Burgemeester en wethouders van Waalre maken op grond van artikel 3.8, lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 8 juli 2014 het bestemmingsplan ‘Aalst, herziening Gestelsestraat 46a” heeft vastgesteld (NL.IMRO.0866.BP00171-0301).

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het, naar aanleiding van een uitspraak van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treffen van een planologische regeling voor het ter plaatse gevestigde catering- en verhuurbedrijf. Omdat het hier een reeds sinds lange tijd bestaande en vergunde situatie betreft heeft de Afdeling bepaald dat het besluit niet overeenkomstig afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht behoefde te worden voorbereid.

Het vastgestelde bestemmingsplan met bijbehorend raadsbesluit ligt van donderdag 17 juli tot en met woensdag 27 augustus 2014 ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis. Daar kunt u ook een mondelinge toelichting op het plan krijgen. Daarnaast kunt u het plan raadplegen via www.waalre.nl en via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tegen het vastgestelde bestemmingsplan staat gedurende de hierboven genoemde termijn van zes weken rechtstreeks beroep open bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. U stelt beroep in door binnen de beroepstermijn een gemotiveerd, gedagtekend en ondertekend beroepschrift in te dienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag.

Een vastgesteld bestemmingsplan treedt in werking na het verstrijken van de beroepstermijn. Een ingesteld beroep schorst de inwerkingtreding van het vastgestelde bestemmingsplan niet. Wel is het, indien u tijdig beroep heeft ingesteld, mogelijk de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak schriftelijk te verzoeken om een voorlopige voorziening te treffen tegen het vastgestelde bestemmingsplan (adres idem). Indien een dergelijk verzoek is gedaan, wordt de inwerkingtreding van het plan opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Waalre, 16 juli 2014

Naar boven