Logo Heeze-Leende
Intrekking aanwijzingsbesluit Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant inzake bestemmingsplan ‘Buitengebied Heeze-Leende 2014’, Heeze-Leende

Op 22 januari 2014 maakten burgemeester en wethouders bekend dat de gemeenteraad op 25 november 2013 het bestemmingsplan ‘Buitengebied Heeze-Leende 2014’ gewijzigd heeft vastgesteld en dat Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant een aanwijzingsbesluit hadden genomen voor het perceel Kloosterlaan 1 te Sterksel.

Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant hebben op 24 juni 2014 besloten om de reactieve aanwijzing in te trekken voor wat betreft de uitbreiding/vergroting van het agrarische bouwvlak aan de Kloosterlaan 1 te Sterksel. Burgemeester en wethouders maken nu dan ook bekend dat het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan ‘Buitengebied Heeze-Leende 2014’ d.d. 25 november 2013 ook geldt voor de uitbreiding/vergroting van het agrarische bouwvlak aan de Kloosterlaan 1 te Sterksel.

Het vaststellingsbesluit van de gemeenteraad, het intrekkingsbesluit van Gedeputeerde Staten en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van 10 juli 2014 tot en met 20 augustus 2014 voor een ieder ter inzage in de hal van het gemeentehuis. Tevens zijn het vaststellingsbesluit, het intrekkingsbesluit en de daarbij behorende stukken digitaal in te zien op de website van de gemeente (www.heeze-leende.nl).

Gedurende de periode van terinzagelegging kan tegen het vaststellingsbesluit, voor zover dit betrekking heeft op de uitbreiding/vergroting van het agrarische bouwvlak aan de Kloosterlaan 1 te Sterksel, beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden. Indien beroep is ingesteld kan tevens een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. De werking van het besluit wordt dan in ieder geval opgeschort tot op het verzoek om voorlopige voorziening is beslist.

Naar boven