Logo Sint-Michielsgestel
Vaststelling ‘Wijzigingsplan Hooidonk’, Sint-Michielsgestel

Vaststelling ‘Wijzigingsplan Hooidonk’ (art. 3.6 lid 1a Wro)

Burgemeester en wethouders van Sint-Michielsgestel maken bekend dat zij op 24 juni 2014 het “Wijzigingsplan Hooidonk” ongewijzigd (t.o.v. het ontwerp-plan) hebben vastgesteld.

Dit wijzigingsplan betreft het oostelijke bouwvlak van het bestaande en reeds gedeeltelijk in aanbouw zijnde Ruimte-voor-Ruimte woningbouwproject aan de Hooidonk in Den Dungen.

Met het wijzigingsplan wordt het mogelijk om in het genoemde oostelijke bouwvlak uit het bestemmingsplan “Hooidonk (2011)” zes in plaats van vijf woningen/kavels te realiseren. In het bestemmingsplan “Hooidonk (2011) is hiertoe een wijzigingsbevoegdheid opgenomen. Drie woningen aan de buitenkant zijn reeds in aanbouw binnen het betreffende bouwvlak. Feitelijk betreft het dan ook het opsplitsen van twee kavels naar drie kavels aan de binnenkant van het betreffende bouwvlak.

Inzage en beroep

Het vaststellingsbesluit en het wijzigingsplan met de daarop betrekking hebbende stukken liggen van vrijdag 11 juli 2014 tot en met donderdag 21 augustus 2014 voor een ieder ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis, Meanderplein 1 in Sint-Michielsgestel. Buiten openingstijden is inzage op afspraak mogelijk; daarvoor kunt u bellen naar telefoonnummer (073) 5531626.

Het digitale ontwerp “Wijzigingsplan Hooidonk” met bijbehorende stukken kunt u via diverse zoekopties (via kaart, adres of ID-nummer NL.IMRO.0845.WP2014DGNHOOID-VA01 raadplegen en downloaden op de website www.ruimtelijkeplannen.nl of via de volgende directe link/weblocatie:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0845.WP2014DGNHOOID-VA01

Tegen de vaststelling van het wijzigingsplan kan gedurende genoemde inzagetermijn beroep worden ingesteld door belanghebbenden, die destijds tegen het ontwerp-wijzigingsplan een zienswijze hebben ingediend bij burgemeester en wethouders. Ook kan beroep worden ingesteld door belanghebbenden die kunnen aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest.

Het beroep moet schriftelijk worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Indien beroep wordt ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist.

Het betreffende vaststellingsbesluit en het wijzigingsplan treden in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Burgemeester en wethouders van Sint-Michielsgestel,

10 juli 2014

Naar boven