Logo Aa en Hunze
Vaststelling hogere grenswaarde wegverkeerslawaai voor bestemmingsplan Herstructurering Gasselternijveen Schuttevaerstraat e.o., Aa en Hunze

Ontwerpbesluit hogere grenswaarde wegverkeerslawaai

Burgemeester en wethouders van Aa en Hunze maken bekend dat zij voornemens zijn om op grond van artikel 85 van de Wet geluidhinder een hogere grenswaarde wegverkeerslawaai vast te stellen voor het in ontwikkeling zijnde “bestemmingsplan Herstructurering Gasselternijveen Schuttevaerstraat e.o.”, waarvoor momenteel een procedure wordt gevolgd. Het betreft de woningen Burg. Gaarlandtlaan 53, 55, 57 en 59.

De hogere grenswaarde die wordt verzocht bedraagt 57 (Burg.Gaarlandtlaan 57 en 59) en 59 dB (Burg.Gaarlandtlaan 53 en 55).

Aangezien geen (gewenste) mogelijkheden bestaan om aan de bron dan wel in de overdrachtsfeer doelmatige maatregelen te treffen waardoor de voorkeursgrenswaarde kan worden gehaald, zal het college van burgemeester en wethouders de grenswaarde vanwege wegverkeerslawaai vaststellen op bovengenoemde waarde.

Het verzoek en het ontwerpbesluit en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van 3 juli 2014 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis van Aa en Hunze aan de Spiekersteeg 1 te Gieten. Naar keuze kan een ieder mondeling of schriftelijk zienswijzen inbrengen op het ontwerpbesluit. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders, postbus 93, 9460 AB Gieten. De mondelinge zienswijzen kunnen worden ingebracht op dinsdag 12 augustus 2014. Indien u gebruik wilt maken van de mogelijkheid om een mondelinge zienswijze in te brengen, dient u dit vooraf, uiterlijk 11 augustus 2014, kenbaar te maken. U kunt u aanmelden via de mail jtencate@aaenhunze.nl onder vermelding van uw naam en telefoonnummer. Na aanmelding wordt op maandag 11 augustus 2014 contact met u opgenomen om een tijdstip af te spreken

Naar boven