Besluit van de Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid van 26 juni 2014, 2014-0000060825, tot wijziging van het kasbeheerderschap Agentschap SZW

De Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid,

Gelet op artikel 24, derde lid, van de Comptabiliteitswet 2001;

Gezien het voorstel van de directeur Financieel-Economische Zaken, bedoeld in artikel 13, eerste lid, van het Besluit Taak FEZ;

Besluit:

Artikel 1

Tot intrekking van het besluit (FEZ/BV/2012/11086) om mevrouw A.J. van Noort aan te wijzen als kasbeheerder, bedoeld in artikel 4 van de Regeling kasbeheer 2012, voor zover die werkzaamheden betrekking hebben op betalingen en ontvangsten van het Agentschap SZW.

Artikel 2

Tot aanwijzing van mevrouw S. Shirvani en mevrouw J.C. Stavast als kasbeheerder, bedoeld in artikel 4 van de Regeling kasbeheer 2012, voor zover die werkzaamheden betrekking hebben op betalingen en ontvangsten van het Agentschap SZW.

Artikel 3

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na de datum van uitgifte van de Staatscourant waarin het wordt geplaatst en werkt terug tot en met 16 april 2014.

Dit besluit zal in de Staatscourant worden geplaatst. Een afschrift van dit besluit wordt verstrekt aan de Algemene Rekenkamer, de Minister van Financiën, de directeur FEZ, de directeur AGSZW, de directeur ADR, de kasbeheerder SZW, en belanghebbenden.

De Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, namens deze, A.H. Annink Secretaris Generaal

Naar boven