Logo Graft-De Rijp
Omgevingsvergunning Zuiddijk 2, Graft-De Rijp

Burgemeester en wethouders van de gemeente Graft-De Rijp maken bekend dat de volgende omgevingsvergunningen zijn afgegeven, waarbij de uitgebreide voorbereidingsprocedure van toepassing is:

(Achter) Zuiddijk 2, 1483 MA De Rijp

Oprichting van een overdekte paardenbak

Dossiernummer: WABO 2014-0097

Datum beschikking: 25 juni 2014

  • De omgevingsvergunning is verleend met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, sub 3 van de WABO (projectafwijkingsbesluit voor planologische medewerking).

  • De planlocatie wordt kadastraal aangeduid als Graft-De Rijp, sectie G, nr. 1237 en nr.

  • Het Planidentificatienummer is: NL.IMRO.0365.PbRiPaardenbak-VAS2.

U kunt deze omgevingsvergunning en bijbehorende stukken vanaf 2 juli 2014 gedurende zes weken inzien op het gemeentehuis te Alkmaar (Stadskantoor) bij de afdeling Vergunning- en Subsidieverlening (voor een afspraak en/of informatie bel 14072).

Ook zijn de stukken digitaal raadpleegbaar op www.graftderijp.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Tegen dit besluit kan op grond van de Algemene wet bestuursrecht door belanghebbenden binnen zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd een beroepschrift worden ingediend bij de Rechtbank Noord-Holland, locatie Alkmaar, Sector Bestuursrecht, Postbus 251, 1800 BG ALKMAAR. Beroep is alleen mogelijk voor belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerpbesluit, of aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij dat niet hebben gedaan.

Het beroepschrift moet worden ondertekend en bevat tenminste naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt en de gronden van het beroep.

Indiening van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. Indien u van oordeel bent dat u door onmiddellijke uitvoering van deze beschikking onevenredig in uw belangen wordt geschaad, kunt u een verzoek om schorsing of een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van Rechtbank Noord-Holland, locatie Alkmaar, Postbus 251, 1800 BG Alkmaar. Voor het verzoek om voorlopige voorziening geldt de voorwaarde dat in ieder geval tegelijkertijd een beroepschrift is ingediend.

Naar boven