Logo Gennep
Ontwerpbestemmingsplan ‘Plateel-Pottenbakker’, Gennep

Ontwerpbestemmingsplan

De gemeente Gennep heeft het ontwerpbestemmingsplan “Plateel-Pottenbakker” opgesteld. Dit bestemmingsplan ziet op de realisatie van woningen en een steunpunt op een deel van de ontwikkelingslocatie ‘Omgeving Zwarteweg’ te Milsbeek, plaatselijk bekend omgeving Plateel-Pottenbakker.

Inzage en zienswijzen

Het ontwerpbestemmingsplan “Plateel-Pottenbakker” met bijbehorende stukken ligt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening met ingang van donderdag 23 januari 2014 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage, tijdens openingstijden bij het Omgevingsloket in het gemeentekantoor van Gennep, Ellen Hoffmannplein 1 te Gennep (maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur). Voor inzage van het plan buiten openingstijden kan een afspraak gemaakt worden op telefoonnummer 0485-494141.

Daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken raadpleegbaar en beschikbaar op de volgende wijzen:

De bronbestanden van het bestemmingsplan zijn digitaal beschikbaar op

http://ro-online.robeheer.nl/0907/

Gedurende de periode van terinzagelegging (dus tot en met woensdag 5 maart 2014) kan eenieder een zienswijze indienen over het ontwerpbestemmingsplan. Een schriftelijke zienswijze moet worden gericht aan Burgemeester en Wethouders van Gennep, Postbus 9003, 6590 HD Gennep, onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Plateel-Pottenbakker’. Het is ook mogelijk om mondeling een zienswijze naar voren te brengen. Hiervoor kunt u een afspraak maken op telefoonnummer 0485-494141. Het is niet mogelijk om via elektronische weg (e-mail) een zienswijze in te dienen.

Naar boven