Logo Mill en Sint Hubert
Bestemmingsplan ‘Lange Schoolstraat 18 achter Grootvenseweg, te Sint Hubert’, Mill en Sint Hubert

Burgemeester en wethouders van de gemeente Mill en St. Hubert maken bekend dat de gemeenteraad het bestemmingsplan ‘Lange Schoolstraat 18 achter Grootvenseweg, te Sint Hubert’ op 12 juni 2014 ongewijzigd heeft vastgesteld. Er is eveneens besloten geen exploitatieplan vast te stellen. Het vaststellingsbesluit, het bestemmingsplan alsmede alle daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van woensdag 25 juni 2014 gedurende 6 weken tijdens de openingstijden van het gemeentehuis ter inzage bij de balie van de afdeling Ontwikkeling. Het plan wordt tevens digitaal beschikbaar gesteld via www.gemeente-mill.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl. Het IMRO-nummer betreft: NL.IMRO.0815.BPL12038HST-VA01. Dit plan beoogt de oprichting van een vrijstaande woning mogelijk te maken.

In de periode van woensdag 25 juni tot en met dinsdag 5 augustus 2014 kan een belanghebbende:

  • die tijdig een zienswijze naar voren heeft gebracht;

  • aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij geen zienswijze naar voren heeft gebracht;

  • tegen de door de gemeenteraad bij de vaststelling aangebrachte wijzigingen ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan;

beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State en/of een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, beide Postbus 20019, 2500 EA te ’s Gravenhage.

De besluiten tot vaststelling van het bestemmingsplan en het niet vaststellen van een exploitatieplan treden op 6 augustus 2014 in werking. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treden de besluiten niet in werking, voordat op dat verzoek is beslist. Aan het indienen van zowel een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Mill, 24 juni 2014

Naar boven