Logo Lingewaal
Wijzigingsplan Waaldijk 50 te Herwijnen, Lingewaal

Burgemeester en wethouders van de gemeente Lingewaal maken de ter inzage legging bekend van het wijzigingsplan ‘Waaldijk 50 te Herwijnen’.

Toelichting

Voor het kadastrale perceel Herwijnen, sectie T 1016 is een verzoek ingediend voor de splitsing van een woonboerderij. In het geldende bestemmingsplan ‘Buitengebied’ is een wijzigingsbevoegdheid opgenomen om een zelfstandige woning met de aanduiding ‘cultuurhistorisch waardevol’ te splitsen. De ontwikkeling kan gerealiseerd worden binnen de opgenomen wijzigingsbevoegdheid.

Vaststelling

Tijdens de terinzagelegging van het ontwerp wijzigingsplan zijn geen zienswijzen ingediend. Het college van B&W heeft het plan daarom ongewijzigd vastgesteld.

Ter inzage

Vanaf donderdag 26 juni tot en met woensdag 6 augustus 2014 ligt het wijzigingsplan ‘Waaldijk 50 te Herwijnen’ gedurende zes weken ter inzage.

Het plan is in te zien bij de receptie van het gemeentehuis, Raadhuisplein 3 te Asperen, dagelijks geopend van 9.00 uur tot 12.00 uur en op donderdagavond van 18.30 uur tot 20.00 uur. Buiten deze tijden om kan telefonisch een afspraak worden gemaakt via tel. 0345-634000.

Daarnaast kunt u via de gemeentelijke website www.lingewaal.nl (actueel/bestemmingsplannen/ plannen in procedure) en www.ruimtelijkeplannen.nl kennisnemen van het wijzigingsplan.

Beroep

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan tegen het besluit een gemotiveerd, gedagtekend en ondertekend schriftelijk beroepschrift worden ingediend. Dit beroepschrift kan ingediend worden bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA ’s Gravenhage door:

  • belanghebbenden die tijdig zienswijzen tegen het ontwerp hebben ingediend;

  • een belanghebbende die aantoont dat hij/zij redelijkerwijs niet in staat is geweest zich

overeenkomstig artikel 3.8 Wro juncto afd. 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht tot het college te wenden.

Naar boven