Logo Nuth
Verleende omgevingsvergunning Bongard 3 te Wijnandsrade, Nuth

Burgemeester en wethouders van Nuth maken bekend dat:

met ingang van 25 juni 2014 gedurende zes weken de omgevingsvergunning, verzonden op 24 juni 2014 voor het wijzigen van het gebruik van een deel van de hoeve op de locatie Bongard 3 te Wijnandsrade als kroonluchtermuseum en kroonluchteratelier, voor een ieder ter inzage ligt.

Ter inzagelegging.

Het genoemde besluit en de daarop betrekking hebbende stukken, die redelijkerwijs noodzakelijk mogen worden geacht voor de verlening van dit besluit, zullen met ingang van 25 juni 2014 gedurende zes weken ter inzage worden gelegd in het gemeentehuis van Nuth aan het Deweverplein 1 te Nuth; elke werkdag van 8.30 – 12.00 uur en op donderdag tevens van 14.00 – 17.00 uur.

U kunt besluit ook elektronisch inzien via: www.ruimtelijkeplannen.nl;

NL.IMRO.0951.OVWR2014BONGARD3-VA01

Beroep in stellen

Beroep instellen kan gedurende de inzagetermijn, zes weken met ingang van 26 juni 2014.

Beroep kan worden ingesteld door:

  • door belanghebbenden die tijdig een zienswijze tegen het ontwerpbesluit kenbaar hebben gemaakt;

  • iedere belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om zijn zienswijze tegen het ontwerpbesluit kenbaar te maken;

Een beroepschrift moet worden ingediend bij Rechtbank Limburg, t.a.v. Sector Bestuursrecht, Postbus 950, 6040 AZ Roermond. Het beroepschrift bevat in ieder geval uw naam, adres, de dagtekening, een omschrijving van het (onderdeel van het) besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep. Aan deze procedure zijn griffiekosten verbonden. Het instellen van beroep schorst de werking van de verleende vergunning niet.

Voorlopige voorziening

Om de werking van het vergunning (van het onderdeel waartegen beroep wordt ingesteld) te schorsen kan een belanghebbende een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Limburg. Een verzoek om een voorlopige voorziening moet dezelfde gegevens bevatten als het beroepschrift. Tevens moet u het spoedeisende belang aangeven. Ook bij een verzoek om een voorlopige voorziening wordt griffierecht in rekening gebracht.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer R. Stevens, cluster Wonen en Bouwen, afdeling Publieke Dienstverlening, telefoonnummer 045-5659228.

Nuth, 24 juni 2014,

het college van burgemeester en wethouders van Nuth.

Naar boven