Logo Heemskerk
Vaststelling bestemmingsplan zonder zienswijzen Carel van Manderstraat, Heemskerk

Burgemeester en wethouders van Heemskerk maken bekend dat de gemeenteraad in de vergadering van 28 mei 2014 heeft besloten om het bestemmingsplan Carel van Manderstraat gewijzigd vast te stellen.

In het kader van de tweede tranche herstructurering wordt op de locatie Carel van Manderstraat een plan ontwikkeld voor nieuwbouw van 10 patiowoningen met bijbehorende tuinen en erven. De wijziging ten opzichte van het Ontwerpbestemmingsplan betreft het verwijderen van de mogelijkheid tot bouw van geluidswerende voorzieningen uit de regels bij de bestemming ‘Verkeers-verblijfsgebied’.

Inzage

Vanaf 13 juni 2014 liggen het raadsbesluit, het bestemmingsplan, met het nummer NL.IMRO.0396.BPcvmanderstr2013-VG01, en de bijbehorende stukken gedurende zes weken ter inzage. U kunt de stukken inzien in het gemeentehuis of via de websites www.heemskerk.nl of www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Belanghebbenden kunnen tegen het vastgestelde bestemmingsplan binnen zes weken na de datum van bekendmaking beroep instellen bij de Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA, Den Haag. U dient aan te tonen dat u redelijkerwijs niet in staat was eerder uw zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan kenbaar te maken aan de gemeenteraad.

Naar boven