Logo Rucphen Verkeersbesluit ten behoeve van het tijdelijk instellen van een blauwe zone van 8.00 – 18.00 uur maximale parkeertijd 1 uur m.u.v. zondag ter hoogte van St. Janstraat 81 te Sprundel.

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE RUCPHEN

Op basis van artikel 18, eerste lid, onder d. van de Wegenverkeerswet 1994 en op basis van het raadsbesluit d.d. 25 april 1995, zijn wij bevoegd verkeersbesluiten te nemen;

Overwegingen ten aanzien van het besluit

dat vanwege de bouwwerkzaamheden aan de kerk een deel van de parkeerruimte in de Hertogstraat is komen te vervallen;

dat de resterende parkeerruimte voor een groot deel wordt gebruikt door langparkeerders;

dat hierdoor de parkeerdruk in de St. Janstraat hoog is.

BESLUIT

Ter hoogte van het pand St. Janstraat 81 voor één parkeervak een parkeerzone in te stellen van maandag tot zondag tussen 8.00 -18.00 uur met een tijdslimiet van maximaal 1 uur met uitzondering van de zondag door het plaatsen van het bord E10zb.

 

Dit besluit ligt met ingang van 18 juni gedurende een termijn van zes weken ter inzage in het gemeentehuis te Rucphen. Bekendmaking van dit besluit geschiedt in overeenstemming met het bepaalde in artikel 26 van het Besluit administratieve bepalingen inzake het wegverkeer (BABW).

Burgemeester en wethouders van Rucphen,

in opdracht van dezen,

A.J.J.P. Schrauwen

Afdeling Ruimte en Openbare Werken.

Mededelingen

Bezwaar- of beroepsclausule

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kan iedereen wiens belang bij een besluit is betrokken, hiertegen een met redenen omkleed bezwaarschrift indienen. Dit moet gebeuren binnen zes weken na de dag waarop burgemeester en wethouders het besluit hebben gepubliceerd. Het bezwaarschrift dient te zijn gericht aan burgemeester en wethouders van Rucphen, Binnentuin 1 te Rucphen. Wij wijzen u erop dat het indienen van een bezwaarschrift geen schorsende werking heeft.

Tevens bestaat de mogelijkheid een verzoek om een voorlopige voorziening in te dienen bij de President van de Rechtbank Zeeland – West-Brabant, Postbus 90006, 4800 PA te Breda. In dat geval zal deze beslissing pas in werking treden nadat op het verzoek is beslist.

Naar boven