Logo Hattem
Ontwerpbestemmingsplan ‘Uiterwaarden’, Hattem

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hattem maken, overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat het ontwerp bestemmingsplan “Uiterwaarden” met de daarbij behorende stukken en het hierop betrekking hebbende ontwerpbesluit vanaf 19 juni 2014 ter inzage ligt.

Doel van het plan

Het bestemmingplan betreft de herziening van de vigerende bestemmingsplannen “Uiterwaarden” uit 2002 en “Uiterwaarden, herziening ex artikel 30 WRO” uit 2004. Het plangebied wordt gevormd door de uiterwaarden van de IJssel. Het nieuwe bestemmingsplan is gericht op het consolideren van de bestaande situatie in combinatie met een flexibele planregeling. Door een meer flexibele regeling kan in de toekomst beter worden ingespeeld op nieuwe ontwikkelingen.

Inzagetermijn

De betreffende stukken liggen van donderdag 19 juni tot en met woensdag 30 juli 2014 (gedurende zes weken) ter inzage in het stadhuis bij de balie Vergunningverlening en Handhaving. De balie is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 12.30 uur en op woensdagen tevens van 13.30 uur tot 17.00 uur. Het plan is tevens digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en op www.hattem.nl.

Zienswijze

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder schriftelijk een zienswijze over het plan kenbaar maken bij de gemeenteraad van Hattem, Postbus 93, 8050 AB Hattem. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer M. Knol, via 038-443 1616.

Het college van de gemeente Hattem,

10 juni 2014

Naar boven