Logo Scherpenzeel
Ontwerpbestemmingsplan Oost, Scherpenzeel

Burgemeester en wethouders van Scherpenzeel maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet op de ruimtelijke ordening, bekend dat voor een ieder ter inzage ligt het ontwerp bestemmingsplan Oost.

Wat beoogt dit plan

Het bestemmingsplan Oost omvat het oostelijk woongebied van de gemeente. Het betreft een actualisatie, waarin de bestaande situaties worden vastgelegd. Het plan bevat hoofdzakelijk woonbestemmingen en is een conserverend plan, waarin geen nieuwe ontwikkelingen worden meegenomen.

U kunt het plan inzien

Het plan ligt met ingang van 18 juni 2014 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage.

Op werkdagen van 09.00 tot 12.30 uur en op afspraak 's middags (maandag tot en met donderdag) kan het plan worden ingezien bij de afdeling Ruimte en Groen (Buitenplaats), aan de Stationsweg 389a in Scherpenzeel.

Het ontwerp bestemmingsplan is digitaal in te zien op de gemeentelijke website: www.scherpenzeel.nl onder: Bouwen, wonen en veiligheid\bouwen\bestemmingsplannen\bestemmingsplannen(in procedure).

Daarnaast kunt u het ontwerpbestemmingsplan digitaal raadplegen via:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/?planidn=NL.IMRO.0279.BP2013Oost-ow01

Hoe kunt u reageren

Zienswijzen omtrent het ontwerp-bestemmingsplan kunnen gedurende de termijn dat het plan ter inzage ligt (dus tot en met 29 juli 2014) door een ieder bij de gemeenteraad van Scherpenzeel, postbus 100, 3925 ZJ in Scherpenzeel kenbaar worden gemaakt. U kunt ook een mondelinge zienswijze indienen. Hiervoor kunt u een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Ruimte en Groen via het secretariaat telefoonnummer: (033) 277 23 24.

Naar boven