Logo Millingen aan de Rijn
Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan Centrumplan, Millingen aan de Rijn

Burgemeester en wethouders van Millingen aan de Rijn maken overeenkomstig artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening bekend dat een ieder in de gelegenheid wordt gesteld om kennis te nemen van het ontwerpbestemmingsplan.

Het ontwerpbestemmingsplan omvat de herontwikkeling van de locatie van de voormalige Rabobank, gelegen aan de Heerbaan 158 en 160 in Millingen aan de Rijn, de percelen aan de Prins Bernhardstraat 2 en 6 en de aangrenzende gemeentelijke gronden. Het bestemmingsplan bestaat uit een toelichting, regels en een verbeelding. Het plan biedt het planologisch-juridisch kader voor realisatie van het Centrumplan, Millingen aan de Rijn, omvattende een winkelruimte voor een supermarkt, 12 daarboven gelegen huurappartementen en bijbehorende voorzieningen, waaronder een laad- en losvoorziening en een parkeerterrein.

Het ontwerpbestemmingsplan “Centrumplan, Millingen aan de Rijn” ligt overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening met ingang van 13 juni 2014 gedurende een periode van 6 weken voor een ieder ter inzage bij het Omgevingsloket, Dorpsplein 1 in Groesbeek. Het loket is geopend op werkdagen van 9.00u tot 12.00u en op maandagavond van 18.00u tot 19.00u. Op afspraak is het ontwerpbestemmingsplan in te zien bij de afdeling Burgerzaken in het Kulturhus, Heerbaan 115 in Millingen aan de Rijn. Daarnaast kunt u het bestemmingsplan digitaal raadplegen op de volgende internetpagina’s:

Informatie

Voor nadere informatie over het plan kunt u contact opnemen met de cluster Ruimte, telefoonnummer 024 – 39 96 111.

Zienswijze

Een ieder kan binnen de genoemde termijn van 6 weken schriftelijk of mondeling een gemotiveerde zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeente-raad van Millingen aan de Rijn, Postbus 3, 6566 ZG Millingen a/d Rijn. Het is nog niet mogelijk via internet/e-mail een zienswijze in te dienen.

Naar boven