Logo Purmerend
Ontwerpwijzigingsplan ‘Van IJsendijkstraat 2014’, Purmerend

Burgemeester en wethouders van de gemeente Purmerend maken bekend dat zij van plan zijn het bestemmingsplan ‘Bedrijventerreinen 2013’ te wijzigen. Doel hiervan is het aanpassen van de veiligheidszone om de inmiddels ingegraven lpg-tank bij tankstation Tinq, Van IJsendijkstraat 395. Tevens wordt op het pand Van IJsendijkstraat 403-409, wat nu deels in gebruik is genomen als creativiteitscentrum/ateliers, een passende bestemming gelegd. Het betreft hier een zuiver juridisch-technische aangelegenheid, alle wijzigingen die worden doorgevoerd zijn reeds op andere wijze planologisch mogelijk gemaakt. In dit wijzigingsplan wordt de situatie alleen formeel bevestigd.

Ten behoeve hiervan is het wijzigingsplan ‘Van IJsendijkstraat 2014’ opgesteld. Dit plan bestaat uit een toelichting, planregels en een verbeelding.

Terinzageligging

Ingevolge artikel 3:9a Wet ruimtelijke ordening liggen het ontwerpbesluit en het ontwerp-wijzigingsplan vanaf vrijdag 13 juni 2014 gedurende zes weken ter inzage in de centrale hal van het gemeentehuis. Het ontwerp-wijzigingsplan is tevens te bekijken op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. en op de gemeentelijke website www.purmerend.nl.

Reactiemogelijkheid

U kunt gedurende de periode van terinzagelegging (13 juni tot en met 24 juli 2014) zienswijzen indienen. Schriftelijke zienswijzen kunnen gericht worden aan burgemeester en wethouders, Postbus 15, 1440 AA te Purmerend. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient u een afspraak te maken. Daarvoor kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, team Beleid, de heer M.C. Deinum, via telefoonnummer 0299-452452. De tijdig ingediende schriftelijke en mondelinge reacties worden betrokken bij de verdere besluitvorming.

Naar boven