Logo Schoonhoven
Ontwerpbestemmingsplan Centrum Noord te Schoonhoven

Ontwerp bestemmingsplan

Burgemeester en wethouders van Schoonhoven maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 18 Juni tot en met 30 Juli het ontwerp bestemmingsplan Centrum Noord ter inzage ligt bij de Afdeling Vrom, Haven 37 te Schoonhoven. Het plan is ook digitaal beschikbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl en via een directe link op de gemeentelijke website www.schoonhoven.nl.

Het betreft de omgeving Juweliershof, Zilversmidshof, Edelsmitsdreef, Albert Plesmanstraat en de winkelstrip. De herziening richt zich op het verbeteren van de ruimtelijke kwaliteit (gebouwen/winkels en openbare ruimte), het vergroten van de bestaande (economische) krachten van het gebied en past geheel binnen het ingezette beleid.

Gedurende genoemde periode van 6 weken kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen tegen het ontwerp bestemmingsplan bij de gemeenteraad, Postbus 504, 2870 AH Schoonhoven.

Anterieure overeenkomst

Met inachtneming van artikel 6.24 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders bekend dat de gemeente Schoonhoven een anterieure overeenkomt heeft gesloten voor ‘Centrum Noord’.

Informatieavond

Op 1 juli wordt een informatieavond georganiseerd over het plan. Deze bijeenkomst vindt plaats in het Schoonhovens College, Albert Plesmanstraat 4, Schoonhoven van 19.00 uur tot 21.00 uur.

Naar boven