Logo Grave
Voorbereidingsbesluit buitengebied Grave

Burgemeester en wethouders van Grave brengen, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening, ter openbare kennis dat de gemeenteraad in zijn openbare vergadering van 27 mei 2014 heeft besloten te verklaren dat een voorbereidingsbesluit is genomen inzake boomteelt in het buitengebied van Grave. In het bestemmingsplan `Buitengebied, Grave` is bepaald dat een omgevingsvergunning op grond van artikel 2.1. lid 1 sub b Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) slechts kan worden verleend, indien geen onevenredige afbreuk wordt gedan aan het behoud, het herstel en de ontwikkeling van de in de bestemmingsplanomschrijving aangegeven waarden. In het bestemmingsplan “Buitengebied, Grave, 1e herziening” worden nadere regels opgenomen voor boomteelt die zijn gericht op het beschermen van de waarden voor de betreffende gronden. Het voorbereidingsbesluit ziet op het gehele buitengebied van Grave.

Het voorbereidingsbesluit treedt de dag na publicatie in werking.

Inspraakreactie

Artikel 8:5 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bepaalt sinds 1 juli 2008 dat tegen het voorbereidingsbesluit geen bezwaar en beroep kan worden ingesteld.

Inzien

U kunt de desbetreffende stukken inzien op het stadhuis van Grave, op werkdagen, van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12.30 uur, op dinsdag van 16.00 uur tot 20.00 uur en op afspraak.

Ook kunt u deze stukken digitaal raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Informatie

Erna Daanen, team Ruimtelijke Ontwikkeling, T (0486) 477 277.

Naar boven