Logo Weesp
Besluit omgevingsvergunning voor het realiseren van een huisartsenpraktijk in Aetsveld, Weesp

Burgemeester en wethouders van de gemeente Weesp maken bekend dat zij besloten hebben om, op grond van art. 2.12 lid 1 sub a, onder 3 van de Wabo, een omgevingsvergunning te verlenen voor de activiteit “afwijken van het bestemmingsplan” ten behoeve van het volgende plan:

  • het realiseren van een huisartsenpraktijk (fase 1 afwijken bestemmingsplan) naast Mr. C. Kooimancentrum 15a.

Anders dan in een eerdere publicatie is vermeld ligt het besluit, met de daarop betrekking hebbende stukken met ingang van 2 juni 2014 (tot en 14 juli 2014) gedurende zes weken ter inzage in het informatiecentrum van het stadskantoor aan de Nieuwstraat 70a. Het informatiecentrum is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 – 16.00 uur. Het besluit is ook in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0457.BP01PB05SG-vg01) en www.weesp.nl.

Beroep

Als u het niet eens bent met dit besluit dan kunt binnen zes weken – volgend op de dag van de bekendmaking – beroep instellen bij de rechtbank Midden-Nederland, Afdeling bestuursrecht, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht. De bijbehorende kosten kunt u opvragen bij de rechtbank. Het beroep schorst de werking van een besluit niet. Hiervoor kunt u een voorlopige voorziening aanvragen bij de rechtbank Midden Nederland. Deze rechtsgang staat alleen open voor degene die tegen het ontwerpbesluit omgevingsvergunning zienswijze kenbaar hebben gemaakt.

Naar boven