Logo MaasgouwVoorbereidingsbesluit ex artikel 3.7 Wet ruimtelijke ordening / Linnerpark, Linne / Maasgouw

Ter voldoening aan het gestelde in artikel 3.7, lid 7 Wet ruimtelijke ordening (Wro) maken burgemeester en wethouders van Maasgouw bekend dat de gemeenteraad van Maasgouw in zijn vergadering van 21 mei 2014 besloten heeft dat met toepassing van artikel 3.7 Wro een bestemmingsplan wordt voorbereid (voorbereidingsbesluit) voor het gebied Linnerpark, een en ander zoals aangegeven op de bij het besluit behorende situatietekeningen.

Het voorbereidingsbesluit treedt op 31 mei 2014 in werking en ligt (met bijbehorende stukken) vanaf die dag voor een ieder ter inzage in de informatieruimte van het publiekscentrum van het gemeentehuis, Markt 36 te Maasbracht (op werkdagen, tijdens de openingstijden van het publiekscentrum, uitgezonderd gedurende de avondopenstelling).

Het voorbereidingsbesluit (met bijbehorende stukken) is vanaf die dag tevens elektronisch beschikbaar en raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl. Voorts wordt eenieder in de gelegenheid gesteld het voorbereidingsbesluit (met bijbehorende stukken) op het gemeentehuis langs elektronische weg in te zien en te raadplegen.

Onder het regime van de Wro kan tegen een voorbereidingsbesluit geen beroep worden ingesteld bij de bestuursrechter en daarom ook geen bezwaar worden gemaakt.

Maasbracht, 29 mei 2014

Burgemeester en wethouders van Maasgouw

Naar boven