Logo Aa en Hunze
Ontwerpbestemmingsplan Gezondheidscentrum, Brink 1/1a Gieten, Aa en Hunze

Burgemeester en wethouders van Aa en Hunze maken, ter voldoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat het ontwerpbesluit tot vaststelling van het bestemmingsplan Gezondheidscentrum, Brink 1/1a Gieten met de daarbij behorende stukken met ingang van 5 juni 2014 tot en met 16 juli 2014 tijdens openingstijden ter inzage ligt bij de centrale publieksbalie in het gemeentehuis, Spiekersteeg 1 in Gieten. Het ontwerpbesluit met de bijbehorende stukken is gedurende deze periode ook te raadplegen via de website www.aaenhunze.nl. Daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in een juridisch-planologische regeling ten behoeve van de realisatie van een gezondheidscentrum op het perceel Brink 1/1a in Gieten. Het bouwplan voorziet in een nieuw gebouwdeel achter het bestaande voormalige waterschapsgebouw. Het centrum gaat plaats bieden aan verschillende disciplines uit de eerstelijnszorg, waaronder huisartsenpraktijken, een apotheek en fysiotherapie.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Aa en Hunze, Postbus 93, 9460 AB Gieten. Degenen die een mondelinge reactie willen geven kunnen dat doen tijdens kantoortijden na het maken van een afspraak. Dat kunt u doen via telefoonnummer (0592) 267 797.

Naar boven