Logo Reimerswaal
Vaststelling bestemmingsplan ‘Kijkuit’ 1e wijziging, Reimerswaal

Algemeen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Reimerswaal maken bekend dat zij op 9 januari 2014 hebben besloten het bestemmingsplan “Kijkuit” te wijzigen met toepassing van artikel 3.6, lid 1 onder a, van de Wet ruimtelijke ordening. Met de planwijziging is de aanduiding “specifieke vorm van wonen – permanent wonen” van de woning aan de Kijkuit 16 in Yerseke verwijderd van de verbeelding, zodat alleen recreatief gebruik nog is toegestaan. Hiermee is gevolg gegeven aan het bepaalde in de bestemmingsplanregels dat de aanduiding verwijderd wordt indien het gebruik overeenkomstig de aanduiding is beëindigd. Voor de genoemde woning is dit het geval. Met de daadwerkelijke wijziging van het perceel Kijkuit 16 is uitvoering gegeven aan de beleidslijn om het park weer naar de oorspronkelijke recreatieve staat terug te brengen.

Het ontwerp van het wijzigingsplan heeft van 14 november tot en met 27 december 2013 voor een ieder ter inzage gelegen. Op het ontwerp van het wijzigingsplan zijn geen zienswijzen naar voren gebracht.

Vanaf donderdag 23 januari tot en met woensdag 5 maart 2014 ligt het besluit, samen met het vastgestelde wijzigingsplan met planidentificatienummer NL.IMRO.0703.07YeBPKijkuit1W-va01 ter inzage bij de informatiebalie in het gemeentehuis aan het Oude Plein 1 in Kruiningen. U kunt het vastgestelde wijzigingsplan en de onderliggende stukken ook via internet inzien. Daartoe raadpleegt u www.reimerswaal.nl, vervolgens kiest u aan de rechterzijde onder ‘Snel naar’ voor ‘Bestemmings- en ruimtelijke plannen’. U vindt de stukken door op ‘Bestemmingsplannen Yerseke’ en vervolgens onder ‘Bestemmingsplan Kijkuit’ te klikken.

Rechtsmiddelen en inwerkingtreding

Een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij geen zienswijze op het ontwerp van het wijzigingsplan kenbaar heeft gemaakt, kan gedurende de termijn van terinzagelegging tegen het vaststellingsbesluit beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ‘s-Gravenhage.

Het besluit en daarmee het wijzigingsplan treden in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Contactpersoon

Voor eventueel gewenste nadere informatie kunt u contact opnemen met mevrouw Van Rooijen of de heer Driesprong van de afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling. Zij zijn bereikbaar via het algemene telefoonnummer 14 0113.

Kruiningen, 22 januari 2014

namens burgemeester en wethouders van Reimerswaal J. Gideonse afdeling Hoofd Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling

Naar boven