Logo Roermond
Ontwerpbestemmingsplan ‘Witte Koeweg – Sportparklaan’, Roermond

Burgemeester en wethouders van Roermond maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Witte Koeweg – Sportparklaan’ (NL.IMRO.0957.BP00000177-ON01) van woensdag 4 juni 2014 tot en met dinsdag 15 juli 2014 gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage in het Stadskantoor, Kazerneplein 7. Tevens is het bestemmingsplan digitaal raadpleegbaar via de gemeentelijke website www.ruimtelijkeplannen.roermond.nl en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het bestemmingsplan omvat de juridisch-planologische regeling voor de verplaatsing van het woonwagencentrum Witte Koeweg naar een locatie aan de westzijde van de Sportparklaan, ten noorden van Sportparklaan 29, en het gebruik van de huidige locatie en een deel van de Witte Koeweg ten behoeve van bedrijfsactiviteiten.

Tijdens de inzagetermijn is het mogelijk om uw zienswijze omtrent het ontwerp bestemmingsplan, bij voorkeur schriftelijk, in te dienen bij de gemeenteraad van de gemeente Roermond, Postbus 900, 6040 AX Roermond. U kunt ook mondeling uw zienswijze indienen, hiervoor dient u eerst een afspraak te maken met de behandelend ambtenaar, telefoon 0475-359 321.

Naar boven