Logo Rijswijk
Terinzagelegging ontwerpuitwerkings-/wijzigingsplan ‘Deelplan 4, 5 en 20’ (Sion–’ t Haantje), Rijswijk

Burgemeester en wethouders maken bekend dat voor drie deelplannen in Sion aan van Pastoor Verburchweg/Van Rijnweg, Spieringweteringweg en Sionsweg, gelegen binnen het op 27 september 2011 door de gemeenteraad vastgestelde bestemmingsplan ‘Sion – ’t Haantje’ (gelegen in RijswijkBuiten), een ontwerp uitwerkings-/wijzigingsplan is opgesteld.

Het plan is een uitwerking van de bestemming ‘Wonen – Uit te werken-1’ en maakt de realisatie van 210 woningen mogelijk. Uit akoestisch onderzoek blijkt dat een aantal nieuwe woningen een geluidsbelasting ondervindt die hoger is dan de voorkeurswaarde door het verkeer op de Rijksweg A4, de Prinses Beatrixlaan, het Terras van Sion en de Laan van Sion. Hiervoor zijn hogere grenswaarden noodzakelijk.

Het ontwerp uitwerkings-/wijzigingsplan, de ontwerpbeschikking “Hogere grenswaarde geluid deelplan 4, 5 en 20” en het ontwerp vaststellingsbesluit liggen met ingang van vrijdag 6 juni 2014 tot en met donderdag 17 juli 2014 ter inzage bij de balie publieksvoorlichting in de hal van het Stadhuis, Bogaardplein 15 te Rijswijk. De balie is op werkdagen geopend van 8.30 uur tot 14.00 uur en op donderdag ook van 17.00 uur tot 19.00 uur. De stukken zijn ook digitaal in te zien via www.rijswijkbuiten.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl (zoeken op NL.IMRO.0603.upSiondeelpl4520-ON01).

Gedurende deze termijn kan eenieder zienswijzen op het ontwerp uitwerkings-/wijzigingsplan sturen aan het College van B&W, t.a.v. J. de Oude, postbus 5305, 2280 HH Rijswijk.

Rijswijk, 5 juni 2014

Burgemeester en wethouders voornoemd, M.J. Bezuijen, burgemeester.

A. De Baat, gemeentesecretaris

Naar boven