Logo Beesel
Ontwerp-bestemmingsplan Molenveld-Zuid ter inzage, Beesel

Overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening maken wij bekend, dat met ingang van 5 juni 2014 in het gemeentehuis van Beesel bij de Klantenbalie gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage ligt het ontwerp-bestemmingsplan Molenveld-Zuid.

Het ontwerp-bestemmingsplan heeft betrekking op het gebied dat ongeveer begrensd wordt door de spoorlijn, Keulseweg,Mariastraat en Greswarenstraat. Het bestemmingsplan maakt de ontwikkeling van het gebied voor woningbouw, werk-woonlocaties en een schoollocatie binnen cultureel erfgoed mogelijk.

U kunt het ontwerp-bestemmingsplan ook digitaal raadplegen via www.beesel.nl >inwoners >Bouwen en wonen >Bestemmingsplannen >ter inzage liggende bestemmingsplannen, of via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling zienswijzen omtrent het ontwerp-bestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van Beesel, Postbus 4750, 5953 ZK te Reuver. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer L. Drost van de afdeling Grondgebied, via tel. 077-4749292.

Beesel, 27 mei 2014

Burgemeester en wethouders van Beesel, R.R.M. Halffman, secretaris

P. Dassen-Housen, burgemeester

Naar boven