Logo StadskanaalGemeente Stadskanaal - Rectificatie: Ontwerp-omgevingsvergunning  'Landelijk gebied, Verbindingsweg 20’

De bekendmaking van de ter inzageligging van de omgevingsvergunning 'Landelijk gebied, Verbindingsweg 20’ is abusievelijk op 22 mei in plaats van 21 mei gepubliceerd. De bekendmaking wordt bij dezen opnieuw geplaatst. Zienswijzen die tussen 22 mei en 29 mei binnenkomen worden eveneens in behandeling genomen.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Stadskanaal maken bekend dat het ontwerp – omgevingsvergunning 'Landelijk gebied, Verbindingsweg 20’ gedurende een termijn van zes weken voor een ieder ter inzage ligt. Met deze omgevingsvergunning wordt een houtbewerkingsbedrijf planologisch mogelijk gemaakt.

Waar kunt u het ontwerp inzien?

Het ontwerp en de bijbehorende stukken liggen vanaf 29 mei tot en met 9 juli 2014 voor een ieder ter inzage. U kunt het ontwerp inzien bij de publieksbalie in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Stadskanaal. Tevens kunt u het ontwerp in elektronische vorm raadplegen en verkrijgen op www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0037.OV1309-on01 en op www.stadskanaal.nl 

U wilt reageren?

U kunt tot en met 9 juli 2014 uw zienswijze kenbaar maken. Dit kunt u schriftelijk doen door een brief te sturen aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 140, 9500 AC Stadskanaal. U kunt dit ook mondeling doen door te bellen voor een afspraak naar (0599) 631 436.

Naar boven