Logo Drimmelen
Gewijzigd vastgesteld bestemmingsplan ‘Buitengebied’, Drimmelen

Burgemeester en wethouders van Drimmelen maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 13 maart 2014 heeft besloten het bestemmingsplan “Buitengebied” gewijzigd vast te stellen.

Voor dit bestemmingsplan is tevens een Milieu-effectenrapportage (planMER) opgesteld.

Het plangebied betreft het gehele grondgebied van de gemeente Drimmelen met uitzondering van de Biesbosch, de bedrijventerreinen en de kernen.

Naar aanleiding van de diverse zienswijzen is het ontwerpbestemmingsplan (inclusief Milieu-effectenrapportage) gewijzigd vastgesteld. Ook zijn er diverse ambtshalve wijzigingen doorgevoerd. Er zijn wijzigingen doorgevoerd op de verbeelding, in de planregels en in de toelichting. De zienswijzen en de wijzigingen staan vermeld in de Nota van zienswijzen en ambtshalve aanpassingen.

Ter inzage

De volledige inhoud van het vastgestelde bestemmingsplan “Buitengebied” inclusief bijlagen, waaronder de Milieu-effectenrapportage, ligt met ingang van vrijdag 6 juni 2014 tot en met donderdag 17 juli 2014 voor een ieder ter inzage op de navolgende wijzen:

Beroep

Tegen dit besluit kan schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, door een belanghebbende:

  • die naar aanleiding van het ontwerpbestemmingsplan tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt;

  • die kan aantonen dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om een zienswijze naar aanleiding van het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad naar voren te brengen;

  • die bezwaar heeft tegen de wijzigingen die zijn aangebracht ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan.

Als een beroepschrift is ingediend bestaat tevens de mogelijkheid om bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen.

Made, 5 juni 2014

burgemeester en wethouders van Drimmelen C. Smits secretaris

G.L.C.M. de Kok burgemeester

Naar boven