Logo Deventer
Vaststelling bestemmingsplan Aarninksweg 6, 1e partiële herziening, Deventer

Het college van burgemeester en wethouders van Deventer deelt mee dat van 29 mei 2014 tot en met 9 juli 2014 voor een ieder ter inzage ligt:

  • het bij raadsbesluit van 21 mei 2014 vastgestelde bestemmingsplan ‘Aarninksweg 6, 1e partiële herziening’

Inhoud

Het bestemmingsplan regelt de bestemmingswijziging voor de voormalige locatie van Veldwachter. Vanwege de bedrijfsbeëindiging wordt een andere invulling gegeven aan het voormalige bedrijfsperceel. De omgeving van het perceel is ingericht als woonwijk. Met het voorliggende plan wordt ook gekozen om het perceel van het voormalige bedrijf in te richten als kleinschalige woningbouwontwikkeling. Het plan biedt ruimte voor de realisatie van 5 vrijstaande woningen gesitueerd op ruime kavels. De opzet van de locatie is vergelijkbaar aan de Westerkamp dat aansluitend aan het gebied gerealiseerd is. Naar aanleiding van de ter inzage legging van het ontwerp-bestemmingsplan zijn 4 zienswijzen ingediend. De zienswijzen hebben geen aanleiding gegeven tot een aanpassing van het voorliggende bestemmingsplan.

Inzien

Het bestemmingsplan kunt u inzien op:

Het bestemmingsplan kunt ook u inzien op:

Eventuele relevante onderzoeken zijn ook via deze website raadpleegbaar en op verzoek ook in te kijken. Deze liggen niet standaard analoog ter inzage.

Ook kunt u het plan inzien tijdens de openingstijden bij:

  • Publiekszaken, Leeuwenbrug 81,

  • het Gemeentelijk informatiecentrum in de Openbare Bibliotheek, Brink 70,

  • In Colmschate: Wijkbibliotheek, Flora 259

Reageren

Tot en met 9 juli 2014 kan beroep worden ingediend bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag) door:

  • een belanghebbende die tijdig een zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt;

  • een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar te maken;

Het instellen van beroep schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om een voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag).

Naar boven