Logo Schoonhoven
Ontwerpomgevingsvergunning uitgebreide procedure locatie waterpoortbasement aan de Oude Haven, Schoonhoven

kenmerk ZK14001152 – 1235969

Burgemeester en wethouders van gemeente Schoonhoven maken bekend dat zij voor de volgende aanvraag, wat een Rijksmonument betreft, voornemens zijn om een omgevingsvergunning te verlenen met artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht.

Voor: het gedeeltelijk reconstrueren van de oorspronkelijke waterpoort bij de kademuur aan de Oude Haven. Het betreft (bouw)fase 3 van het project van het herstellen van de kademuren aan de Oude Haven. Deze fase betreft een reconstructie van het basement van de waterpoort.

Locatie: Oude Haven ongenummerd nabij Oude Haven 37, 2871 DH te Schoonhoven, kadastraal bekend gemeente Schoonhoven, sectie B, nummer 2253.

De aanvraag, de beschikking en de bijbehorende stukken liggen gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis aan de Haven 37 te Schoonhoven.

Tijdens de periode van ter inzage legging kunnen schriftelijk zienswijzen worden ingebracht. Zij moeten worden gericht aan ons college en worden verzonden naar postbus 504, 2870 AH Schoonhoven. In deze periode kunnen ook zienswijzen mondeling worden ingebracht.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Naar boven