Logo Overijssel
Ter inzage: Ontwerp Verzamelherziening 2014 Omgevingsvisie en Omgevingsverordening, Overijssel

Elk jaar wordt er een veegactie gehouden van voorstellen tot kleine aanpassingen van de Omgevingsvisie en de Omgevingsverordening die gebundeld worden aangeboden aan Provinciale Staten. GS hebben het ontwerp van de Verzamelherziening 2014 vastgesteld met diverse aanpassingen van zowel de Omgevingsvisie als de Omgevingsverordening die technisch van aard zijn en beleidsarm. De wijzigingen hebben betrekking op het provinciale luchtvaartbeleid, op regelingen voor vaarwegen, bodemsanering, bodemenergiesystemen en de water en op de kaart van de Ecologische Hoofdstructuur.

Mogelijkheid van inzien

U kunt het ontwerp van de Verzamelherziening 2014 Omgevingsvisie en Omgevingsverordening 2014 inzien tijdens kantooruren in het provinciehuis in Zwolle van 29 mei tot en met 9 juli 2014 of op www.omgevingsvisie.nl of www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het ontwerp van het onderdeel van de Verzamelherziening 2014 dat betrekking heeft op aanpassing van de Omgevingsvisie heeft plan-IDN NL.IMRO.9923.phVerordening002-on01 en het onderdeel van de Verzamelherziening 2014 dat betrekking heeft op aanpassing van de Omgevingsverordening heeft het plan-IDN NL.IMRO.9923.phVisie002-on01.

Mogelijkheid voor het indienen van zienswijzen

Een ieder kan gedurende de termijn van de terinzagelegging gemotiveerd zienswijzen indienen. Provinciale Staten zullen de ingediende zienswijzen betrekken bij de besluitvorming tot vaststelling van de Verzamelherziening 2014. Uw schriftelijke zienswijze bevat ten minste: naam en adres van de indiener, de datum, het onderwerp waarop uw zienswijze betrekking heeft en een motivering van uw zienswijze.

Uw schriftelijke zienswijze kunt u per post richten aan de Provincie Overijssel, t.a.v. Secretariaat RB, Postbus 10078, 8000 GB Zwolle onder vermelding van EDO nummer 2690354 of digitaal door een mail te zenden aan omgevingsvisie@overijssel.nl.

Naar boven