Logo De Ronde VenenVerkeersbesluit voor het aanwijzen van een parkeerplaats op het parkeerterrein bij winkelcentrum De Zuiderwaard, als parkeergelegenheid alleen bestemd voor elektrische personenauto’s die de nabije laadpaal ook daadwerkelijk gebruiken, door het plaatsen van het bord E4 (RVV 1990) en een wit onderbord met aanduiding “opladen elektrische auto’s”.

Bezwaar

Op grond van het bepaalde in de Algemene wet bestuursrecht (Awb) kan een belanghebbende binnen zes weken na de dag waarop dit besluit is bekendgemaakt, een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het bestuursorgaan dat dit besluit heeft genomen.

Dit bezwaarschrift dient te worden verzonden aan het college van burgemeester en wethouders van De Ronde Venen, Postbus 250, 3640 AG in Mijdrecht.

Verzoek om een voorlopige voorziening

Indien onverwijlde spoed of de bij het besluit betrokken belangen het vereisen, kan de voorzieningenrechter van de rechtbank op verzoek van o.a. de indiener van het bezwaarschrift, een voorlopige voorziening treffen.

Een dergelijk verzoek kan uitsluitend worden ingediend nadat reeds een bezwaarschrift is ingediend bij het bestuursorgaan dat dit besluit genomen heeft, zoals hiervoor is aangegeven.

Dit verzoek, vergezeld van een afschrift van het bezwaarschrift, dient te worden gericht aan de voorzieningenrechter van de Rechtbank Utrecht, sector bestuursrecht, Postbus 13023, 3507 LA Utrecht, gevestigd: Vrouwe Justitiaplein 1 in Utrecht, t. (030) 22 33 000.

Van verzoeker wordt door de griffier van de rechtbank griffierecht geheven.

Mijdrecht 29 mei 2014

Burgemeester en wethouders van Mijdrecht,
Namens deze: H.P. ten Kortenaar
Naar boven