Logo Woerden
Vastgesteld bestemmingsplan Barwoutswaarder 160, Woerden

Op 26 maart 2014 heeft de gemeenteraad van Woerden het bestemmingsplan Barwoutswaarder 160 met de digitale planidentificatie NL.IMRO.0632.BWW160-bVA1 gewijzigd vastgesteld. Bij de vaststelling is de verbeelding gewijzigd ten opzichte van het ontwerp bestemmingsplan.

Plangebied en Doel

Het plangebied beslaat het perceel Barwoutswaarder 160 in Woerden. Het beoogde gebruik van het bestaande gebouw is wonen.

Inzage

Alle relevante stukken kunt u, op werkdagen tijdens de openingsuren, inzien tijdens de genoemde termijn in de hal van het stadhuis, Blekerijlaan 14 te Woerden.

U kunt het bestemmingsplan met bijbehorende stukken ook vinden op www.woerden.nl > documenten > bestemmingsplannen.

Verder kunt u het bestemmingsplan ook vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep instellen

Aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerpbestemmingsplan, of voor zover het de bij de vaststelling aangebrachte wijziging in het bestemmingsplan betreft, kunnen belanghebbenden beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State gedurende de termijn van ter inzage legging (beroepstermijn) tegen het vastgestelde bestemmingsplan. Beroepschriften moeten worden gericht aan de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA, Den Haag.

Schorsing

Het indienen van een beroep schorst de werking van het bestemmingsplan niet. Om dit laatste te bereiken, kan gedurende de beroepstermijn (t/m 2 juli 2014) tevens een schriftelijke verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Griffierechten

Voor zowel het indienen van een beroepschrift als een verzoek op voorlopige voorziening zal de griffier van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State een griffierecht (kosten) in rekening brengen.

Inwerkingtreding bestemmingsplan

Het besluit van de gemeenteraad treedt in werking na afloop van de beroepstermijn (de dag na 2 juli 2014), tenzij binnen deze termijn naast een beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend.

Hogere waarde geluidbelasting wegverkeer

Burgemeester en wethouders hebben voor dit plan hogere waarden voor de ten hoogste toelaatbare geluidbelasting vastgesteld.

Bezwaar maken

U kunt u binnen zes weken na verzending van het besluit op grond van de Algemene wet bestuursrecht bezwaar indienen tegen de vastgestelde hogere waarde. Stuur uw bezwaarschrift, naar het College van burgemeester en wethouders, postbus 45, 3440 AA Woerden. U kunt ook bezwaar maken via het formulier in de digitale balie op www.woerden.nl (inloggen met DigiD is hier vereist).

Schorsing

Wanneer u bezwaar indient, wordt de inwerkingtreding niet geschorst. Wilt u uitvoering op korte termijn tegenhouden? U dient dan een verzoek in om voorlopige voorziening bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Midden-Nederland, afdeling bestuursrecht, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht.

Naar boven