Logo Bunnik
Vaststelling wijzigingsplan Ambachtstraat 24 te Werkhoven, Bunnik

Burgemeester en wethouders van Bunnik maken bekend dat zij op 13 mei 2014 het wijzigingsplan Ambachtstraat 24 te Werkhoven gewijzigd hebben vastgesteld.

Het vastgestelde wijzigingsplan, het vaststellingsbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken liggen voor iedereen ter inzage met ingang van 23 mei 2014 gedurende zes weken (tot het einde van de beroepstermijn).

Wat houdt dit wijzigingsplan in?

Op Ambachtstraat 24 in Werkhoven is een aannemersbedrijf gevestigd. Naast deze vestiging is het bedrijf ook op een andere locatie in Werkhoven gevestigd. De bedrijfsactiviteiten aan de Ambachtstraat 24 zullen worden beëindigt. In plaats hiervan zal er een concentratie ontstaan van bedrijfsactiviteiten op één locatie in Werkhoven. Als eindresultaat zal de bedrijfslocatie aan de Ambachtstraat 24 een woonbestemming krijgen. Het plan maakt de bestemmingswijziging van de bedrijfslocatie aan Ambachtstraat 24 planologisch mogelijk.

Het college heeft het wijzigingsplan gewijzigd vastgesteld ten opzichte van het ontwerpwijzigingsplan, dat eerder ter inzage heeft gelegen.

De wijzigingen ten opzichte van het ter inzage gelegde ontwerpwijzigingsplan betreffen op hoofdlijnen de volgende punten:

  • aanpassingen in de planregels met betrekking tot het bijbehorend bouwwerk bij het hoofdgebouw.

Hoe kunt u het wijzigingsplan inzien of raadplegen?

Het plan is binnen de genoemde termijn als volgt elektronisch raadpleegbaar en beschikbaar:

Beroep instellen

Met ingang van 23 mei 2014 kan gedurende zes weken (tot en met 03 juli 2014) beroep worden ingesteld tegen het vastgestelde wijzigingsplan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag. Het ondertekende beroepschrift dient ten minste te bevatten de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep.

Beroep kan worden ingesteld door:

  • belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijze bij burgemeester en wethouders naar voren te hebben gebracht;

  • een ieder die bezwaar heeft tegen de wijzigingen die het college bij de vaststelling heeft aangebracht ten opzichte van het ontwerpwijzigingsplan.

Het besluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit niet in werking voordat op dat ver-zoek is beslist. Aan het instellen van beroep en het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden. Meer informatie hierover vindt u op www.raadvanstate.nl

Naar boven