Logo Cromstrijen
Ontwerp Projectafwijkingsbesluit Burgemeester de Zeeuwstraat 94 in Numansdorp, Cromstrijen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Cromstrijen maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.10 en 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend dat zij voornemens zijn met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, sub a, onder 3 van de Wabo, medewerking te verlenen aan het bouwen van een woning in strijd met het bestemmingsplan op het adres Burgemeester de Zeeuwstraat 94 in Numansdorp. De te bouwen woning is gedeeltelijk buiten het bouwvlak gesitueerd en daardoor in strijd met het bestemmingsplan

Inzage

De aanvraag, het ontwerpbesluit, de ruimtelijke onderbouwing en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van 26 mei 2014 gedurende zes weken ter inzage bij het servicecentrum van het gemeentehuis, Buttervliet 1 in Numansdorp. Tevens is het ontwerpbesluit omgevingsvergunning digitaal te raadplegen op de gemeentelijke internetsite www.cromstrijen.nl.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze over het ontwerpbesluit omgevingsvergunning kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van Cromstrijen, postbus 7400, 3280 AE Numansdorp. Tevens is het mogelijk om na het maken van een afspraak een mondelinge zienswijze in te dienen. Daarvoor kunt u telefonisch contact opnemen met taakveld Ruimtelijke Ontwikkeling via telefoonnummer 0186-656100.

Naar boven