Logo Bloemendaal
Gewijzigde vaststelling Uitwerkingsplan Overveen 2013, 1e uitwerking, Bloemendaal

Burgemeester en wethouders van Bloemendaal maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het uitwerkingsplan Overveen 2013, 1e uitwerking op 29 april 2014 gewijzigd is vastgesteld en met ingang van 16 mei 2014 gedurende zes weken ter inzage ligt.

Het plan betreft een uitwerking van bestemmingsplan ‘Overveen 2013’ en heeft als doel het realiseren van 30 woningen op voormalig tennispark ‘Wimbledon’ in Overveen. Ten opzichte van het ontwerp zijn er wijzigingen doorgevoerd in de afmetingen van een bouwvlak aan de noordwestgrens van het plangebied, is het plangebied in westelijke richting uitgebreid in de richting van de Ernst Casimirlaan en zijn er wijzigingen aangebracht in de plantoelichting voor wat betreft een aanvullend verkeersonderzoek.

Het vastgestelde uitwerkingsplan Overveen 2013, 1e uitwerking kan worden ingezien van 16 mei tot en met 26 juni 2014 op de volgende locatie:

  • Tijdelijk Gemeentehuis Bloemendaal, Brouwerskolkweg 2 te Overveen.

Beroep instellen

Tussen 16 mei en 26 juni 2014 kunnen de volgende belanghebbenden beroep instellen tegen het uitwerkingsplan:

  • Belanghebbenden die tijdig een zienswijze op het ontwerpuitwerkingsplan hebben ingediend;

  • Belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest om tijdig een zienswijze in te dienen op het ontwerpuitwerkingsplan;

  • Belanghebbenden die bezwaren hebben tegen de wijzigingen die het college van burgemeester en wethouders bij vaststelling van het uitwerkingsplan heeft aangebracht.

Beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Meer informatie over het instellen van beroep kunt u vinden op www.raadvanstate.nl.

Het uitwerkingsplan treedt in werking op de eerste dag na de hierboven genoemde beroepstermijn. Het instellen van beroep schorst de werking van het vaststellingsbesluit niet. Binnen deze beroepstermijn kan tevens een verzoek tot voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State worden ingediend. Wanneer er een voorlopige voorziening wordt toegekend, treedt het betreffende onderdeel van het uitwerkingsplan niet in werking, voordat er op het beroep is beslist.

Overveen, 9 januari 2014

De burgemeester voornoemd, R.Th.M. Nederveen

Naar boven