Logo Grootegast
Verleende omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) Broersma's reed 6 te Opende, Grootegast

Burgemeester en wethouders van de gemeente Grootegast maken bekend dat de volgende omgevingsvergunning is verleend:

  • Een omgevingsvergunning (plan-id: NL.IMRO.0015.OVBG14HERS1-VA01), ten behoeve van het vervangen van het dak, het moderniseren en het veranderen van het gebruik van de woning (i.c.“plattelandswoning”) op het perceel Broersma's reed 6 te Opende, kadastraal bekend gemeente Grootegast, sectie F, nummer 5053 (besluit van 8 mei 2014)

De omgevingsvergunning is verleend voor de volgende onderdelen:

  • bouwen;

  • handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening (in casu afwijkende goot- en bouwhoogte).

De ontwerp-omgevingsvergunning en bijbehorende stukken hebben gedurende zes weken met ingang van woensdag 19 maart 2014 ter inzage gelegen. Er zijn geen zienswijzen ingediend. De omgevingsvergunning is derhalve ongewijzigd verleend.

De omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen met ingang van woensdag 21 mei 2014 ter inzage bij de balie op het gemeentehuis en zijn tevens in digitale vorm te raadplegen via de viewer op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0015.OVBG14HERS1-VA01. De digitale bestanden van de omgevingsvergunning zijn beschikbaar op: http://gatekeeper.leek.nl/grootegast/plannen. Informatie over de afgegeven omgevingsvergunning is te krijgen bij het KCC van de gemeente.

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kan er beroep worden ingesteld bij de Rechtbank door:

  • een belanghebbende die tijdig zienswijzen heeft ingebracht tegen de ontwerpbeschikking

  • een belanghebbende die redelijkerwijs niet verweten kan worden dat hij geen zienswijzen naar voren heeft gebracht

  • (indien de beschikking is gewijzigd ten opzichte van de ontwerpbeschikking) een belanghebbende bezwaar heeft tegen die wijziging

De termijn voor het indienen van een beroepschrift eindigt 6 weken na de datum waarop de tervisielegging begint. De beschikking treedt in werking na afloop van de beroepstermijn; de inwerkingtreding wordt opgeschort als binnen de beroepstermijn van 6 weken ook een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan bij de Rechtbank.

Adres voor beroep c.q. voorlopige voorziening:

  • Rechtbank Groningen, sector bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen.

Grootegast, 20 mei 2014

Naar boven