Logo Woerden
Ontwerpbestemmingsplan Kavel Rieslinggaard, Woerden

Publicatiedatum: 14-05-2014

Burgemeester en wethouders maken bekend dat met ingang van donderdag 15 mei 2014 tot en met woensdag 25 juni 2014 het ontwerpbestemmings­plan met planidentificatienummer NL.IMRO.0632.KavelRieslinggaard-bOW1 voor zes weken ter inzage ligt. Iedereen kan tijdens deze 6 weken schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen.

Doel

Dit nieuwe ontwerpbestemmingsplan maakt het mogelijk om maximaal 3 woningen te realiseren aan de Rieslinggaard te Woerden. Dit nieuwe bestemmingsplan repareert het vorige bestemmingsplan waarin op deze plek geen bouwvlak was opgenomen.

Inzien

U kunt het plan en bijbehorende relevante stukken tijdens de genoemde termijn in de hal van het stadhuis inzien of op afspraak bij het omgevingsloket. Daarnaast kunt u het plan vinden op de gemeentelijke website onder “Documenten en publicaties > Bestemmingsplannen > Bestemmingsplannen in voorbereiding”. Verder kunt u het plan vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Schriftelijke zienswijzen

Schriftelijke zienswijzen kunt u, onder vermelding van 'Zienswijze ontwerpbestemmingsplan Kavel Rieslinggaard’, richten aan:

Gemeenteraad Woerden

t.a.v. afdeling Ruimte

Postbus 45

3440 AA Woerden

Digitale zienswijzen

Voor het indienen van een zienswijze via digitale weg kunt u terecht op www.woerden.nl . Om deze zienswijze te voorzien van een digitale handtekening moet u een Digid-code hebben

Mondelinge zienswijzen

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u op werkdagen telefonisch een afspraak maken met de heer A. Barelds via telefoonnummer 14 0348. Voor vragen of meer informatie kunt u ook bij hem terecht.

Naar boven