Logo Schoonhoven
Ontwerpbestemmingsplan bedrijfswoning Maarten Littel B.V. en ontwerpbesluit hogere grenswaarden Wgh, Schoonhoven

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) bekend dat zij voornemens zijn een bestemmingsplan voor te bereiden voor het verplaatsen van de bedrijfswoning van Maarten Littel B.V. aan Broeikweg 35 naar bedrijventerrein Zevender.

Burgemeester en wethouders van Schoonhoven maken tevens ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 110c van de Wet geluidhinder bekend dat met ingang van 14 mei tot en met 24 juni 2014 het ontwerpbestemmingsplan Bedrijfswoning Maarten Littel B.V. en het ontwerpbesluit tot vaststelling van hogere waarden geluid ter inzage ligt. Het plan ligt ter inzage bij de Afdeling Vrom, Haven 37 te Schoonhoven en is digitaal beschikbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl en via een directe link op de gemeentelijke website www.schoonhoven.nl .

Het bestemmingsplan omvat het verplaatsen van de bedrijfswoning van Maarten Littel B.V. aan de Broeikweg 35 naar bedrijventerrein Zevender.

De voorkeursgrenswaarde van wegverkeerslawaai bedraagt 48 dB. Als gevolg van de C.G. Roosweg (N210), de Diamant en de Platinastraat treden hogere waarden op van respectievelijk 60 dB, 51 dB, 50 dB. De Wet geluidhinder biedt de mogelijkheid om een hogere grenswaarde vast te stellen tot maximaal 63 dB.

Gedurende genoemde periode van 6 weken kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen tegen het ontwerp bestemmingsplan bij de gemeenteraad, Postbus 504, 2870 AH Schoonhoven.

Tegen het voornemen om hogere waarden geluid vast te stellen kunnen door belanghebbenden schriftelijk of mondeling zienswijzen worden ingediend bij burgemeester en wethouders, Postbus 504, AH Schoonhoven.

Naar boven