Logo Nunspeet
Vaststelling wijzigingsplan Stakenbergweg 194, Nunspeet

Burgemeester en wethouders hebben op 5 mei 2014 besloten het bestemmingsplan Stakenbergweg 191 – 202 met toepassing van artikel 3.6, lid 1, sub a van de Wet ruimtelijke ordening te wijzigen.

De wijziging heeft betrekking op de voormalige bedrijfswoning Stakenbergweg 198. Deze woning wordt herbouwd als burgerwoning en krijgt het huisnummer 194. Op de plek van het bouwblok staat een waardevolle inlandse eik en de aanvrager wil deze graag handhaven. Het bouwblok wordt in verband hiermee 8 meter in oostelijke richting verschoven.

Het vastgestelde wijzigingsplan ligt vanaf woensdag 14 mei 2014 gedurende zes weken ter inzage in het Klantcontactcentrum in het gemeentehuis. Het wijzigingsplan is ook te raadplegen via www.nunspeet.nl > actueel > bekendmakingen en www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0302.WI01009-vg01).

Met ingang van donderdag 15 mei 2014 kan gedurende zes weken tegen dit besluit beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag door een belanghebbende die tijdig een zienswijze kenbaar heeft gemaakt bij het college, alsmede een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zich tijdig tot het college te wenden. Tegelijkertijd kan binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. De werking van dit besluit wordt dan in ieder geval opgeschort tot de beslissing door de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak op dat verzoek is genomen. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met het team Ruimtelijke ontwikkeling via telefoonnummer 0341 25 99 11

Naar boven