Logo Lelystad
Ontwerp bestemmingsplan Bio Science Park, Lelystad

Het college van de gemeente Lelystad maakt bekend dat de gemeenteraad van plan is het bestemmingsplan Bio Science Park vast te stellen. De begrenzing van het plan wordt gevormd door de Hanzespoorlijn aan de noordzijde, de Edelherttocht aan de zuidzijde, de kavelsloot op de grens met het terrein van de WUR en de kavelsloot op de grens met de A6.

Het plan is één van de plannen die geactualiseerd dienen te worden en daarbij is aangesloten op de landelijke doelstellingen op het gebied van standaardisering en digitalisering van bestemmingsplannen.

Het ontwerpbesluit tot vaststelling en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van donderdag 8 mei 2014 gedurende zes weken ter inzage bij de Stadswinkel in het Stadhuis aan het Stadhuisplein 2.

De Stadswinkel is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur en op donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur.

Tevens zijn de stukken digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. Deze mogelijkheid wordt ook in de Stadswinkel geboden.

Tijdens de termijn van tervisieligging kan een ieder schriftelijk zijn zienswijze over het ontwerp naar voren brengen bij de gemeenteraad, Postbus 91, 8200 AB Lelystad. Voorts bestaat tijdens deze termijn de mogelijkheid een mondelinge zienswijze te geven. Hiertoe dient een afspraak te worden gemaakt met de afdeling Dienstverlening, telefoonnummer 14320.

Naar boven