Logo Neder-Betuwe
Vaststelling bestemmingsplan ‘Kerk Reigerstraat te Opheusden’, Neder-Betuwe

Burgemeester en wethouders van Neder-Betuwe maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat van 8 mei 2014 tot en met 18 juni 2014 bij de bouwbalie van de afdeling Fysieke Pijler in het gemeentehuis, Burgemeester Lodderstraat 20 te Opheusden, voor een ieder ter inzage ligt het door de gemeenteraad in zijn vergadering van 24 april 2014 vastgestelde bestemmingsplan “Kerk Reigerstraat”.

Tevens is het bestemmingsplan met onderliggende stukken digitaal raadpleegbaar op: www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.1740.bpOPreigerstraat11-vst1 en op de gemeentelijke website www.nederbetuwe.nl onder “naar Bekendmakingen (RBC) / week 19 / Ruimtelijke Ontwikkeling”.

Dit bestemmingsplan voorziet in de aanpassing van het bouwvlak en de maatvoering (hoogte en goothoogte) van de kerk aan de Reigerstraat 11 te Opheusden. Het plan is niet gewijzigd ten opzichte van het ontwerp-plan, dat ter inzage heeft gelegen.

Belanghebbenden die kunnen aantonen, dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad in te dienen, kunnen gedurende voornoemde termijn van zes weken schriftelijk beroep instellen tegen het vastgestelde plan, bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Wanneer binnen de beroepstermijn een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt een besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Opheusden, mei 2014

Burgemeester en wethouders van Neder-Betuwe,

Naar boven